KOMPIS MED KROPPEN OG BALL

 Sammen med Gjensidigestiftelsen har Kragerø Håndball gjennom hele sommeren arrangert et gratis fritidstilbud.

Rundt 200 barn og unge brukt aktivitetstilbudet i hallen denne sommeren, og det må sies å være en kjempesuksess.

Veiledere og instruktører er lokale ungdommer som har fått opplæring i de forskjellige aktivitetene og har hatt dette som sommerjobb. «Ungdommene har gjort en kjempeinnsats» sier Line Langerød-Nilsen som er klubbutvikler for Kragerø Håndball. «Uavhengig av funksjonsnivå har hallen vært åpen for alle. De lokale ungdomsinstruktørene har virkelig gjort en kjempejobb, og har tatt seg av alle som har kommet».

Det har vært mange nye, og kanskje ukjente aktiviteter, som Bumball, Kinball, Frisbeegolf, kasting med plystreball, Gagaball, Tarzanløype, koordinasjons- og reaksjonstrening, Minicrosse, Flyvende bowling, Indiaca og mye mer. 

«Det har ikke vært en vanlig håndball-skole. Målet har vært å ha variert aktivitet for alle, enten de spiller håndball fra før, eller om de vanligvis driver med noe helt annet. Det ser ut som det har truffet godt, for det har vært mye latter og blide unger her i sommer» avslutter Line.

Vi håper at vi kan fortsette med et lignende tilbud til barn i Kragerø neste sommer også.